Graafinen suunnittelu

Upea visuaalisuus tukee brändiäsi

Mielikuviin voidaan vaikuttaa visuaalisten keinojen avulla. Saadaksesi viestisi perille ja erottuaksesi kilpailijoistasi yrityksesi tai organisaatiosi tarvitsee oman visuaalisen ilmeensä. Logon, värien ja typografian määrittäminen ovat yritysilmeen perusta. Nämä voidaan koota myös graafiseksi ohjeistukseksi markkinoinnin ja koko organisaation käyttöön. Visuaalisen ilmeen systemaattinen soveltaminen kaikessa yritykseenne liittyvässä aina käyntikorteista verkkosivuihin, bannereihin, esitteisiin jne. vahvistavat brändiäsi. Yrityksesi tunnistetaan ulkonäöstään.

Hyvä ulkoasu ja käytettävyys onnistuneen käyttökokemuksen perusta

Vetävän ulkonäön lisäksi websivuja luotaessa tulee huomioida käytettävyyden lainalaisuudet ja tapauskohtaiset erikoishaasteet. Myös järjestelmän toiminnallisuuksien tulee olla kunnossa ilman häiritseviä kaatumisia tai muita tökkimisiä.

Tuntemalla käyttäjäkuntansa voi tarjota juuri sille sopivan verkkopalvelun. Asiantunteva tiimimme suunnittelee sivustot ja palvelut käytettävyysperiaatteiden pohjalta sekä konsultoi käytettävyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Parhaimmillaan laadukas graafinen suunnittelu yhdistyy tarkkaan harkitun käytettävyyden kanssa luoden käyttäjälle miellyttävän käyttökokemuksen. Tämä saa asiakkaanne palaamaan yhä uudestaan verkkopalveluunne.

Softersilta saat täydet graafisen suunnittelun ja käytettävyyden palvelut
  • sivusuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, käytettävyyssunnittelu
  • graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, kuvitukset, graafiset ohjeistukset
  • painotuotteet ja digitaaliset esitteet, käyntikortit, mainokset, bannerit...

Kun ulkoasuun ja käytettävyyteen halutaan panostaa, lähdemme etenemään tilannekartoituksen kautta kohti suunnitelmallisia tavoitteita. Onko sivustollanne ulkoasu-uudistuksen aika? Ulotetaanko uudistukset myös muuhun yrityksenne (markkinointi)viestintään? Haluatteko lanseerata uuden palvelun tai parantaa olemassa olevan laatua? Ulkoasu- ja käytettävyyssunnittelu kannattaa käynnistää ensimetreillä, muun suunnittelun rinnalla.

Logossa kiteytyy yrityksen tarina. Muut visuaaliset elementit, värit ja typografia tukevat tätä. Jo pienillä johdonmukaisesti käytettävillä visuaalisilla ratkaisuilla voidaan luoda tunnistettava identiteetti. Tämäkin riittää alkuun pääsemiseen.

Jos tarvitset graafisen suunnittelun palveluitamme, saatat tarvita myös:
Sivusuunnittelua kotisivuillesi Julkaisujärjestelmää sisällönhallintaa varten, toiminnallisuuksia verkkosivuillesi Tekstiviestipalveluja...
Keskittäminen kannattaa!

Tiedustelut

Avainsanat: graafinen suunnittelu, logosuunnittelu, yritysilme, graafinen ohjeistus, sivusuunnittelu, käyttöliittymäsuunnittelu, painotuotteiden suunnittelu, kuvitukset, käytettävyys,responsiivisuus

Solutions at your reach

Softers Oy, Alasintie 3-7, 90400 Oulu
softers@softers.net

Kaikki oikeudet pidätetään
© Softers Oy 2001 - 2024

 
Käytämme sivustollamme evästeitä. Jatkamalla sivustolla, hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lisätietoja